Om

Hej och välkommen till Din Sportbild!

 

Sidan baserar sig på att jag som fotograf alltid varit intresserad av att fotografera olika event/tävlingar. Tanken är att du som är motionär, rallyförare, pilot, hundförare eller ryttare t.ex.. skall kunna hitta en bild som förhoppningsvis faller i smaken för att titta på.

 

Sidan kommer utvecklas över tid och fler funktioner kommer läggas till. Kommer som en nystart inte lägga till gammalt material utan lägger till de senaste. Allt sker med mitt privata intresse för sport och kommer bara lägga upp material från tävlingar där jag själv varit och fotograferat. Huvudsakligen bilder från Skåne med omnejd.

 

Sidan är ombyggd sedan den första hemsidan inte lämpade sig för mobil/pad, den har nu under 2015 utvecklats till att förhoppningsvis passa till alla bärbara enheter.

 

Har man funderingar kring Din Sportbild eller förslag på en ändring som skulle förändra upplevelsen till det bättre så tveka inte att skicka den till info(@)dinsportbild.se så skall vi beakta och försöka implementera om det är rimligt.

 

Med förhoppningen om att ni hittar det ni söker eller bara har en bra stund bland fotona!

 

Med vänliga hälsningar

Din Sportbild

 

 

(OBS! Vid mobilvisning kan visa bilder och andra element vara borttagna för att snabba upp sidladdning eller för att det estetiskt skall passa på en mindre skärm!)

 

bil_bild_01
bil_bild_03
bil_bild_05
bil_bild_02
bil_bild_04
bil_bild_06

© All Rights Reserved to dinsportbild.se

Mail: info(@)dinsportbild.se

Hemsida: www.dinsportbild.se